Kies uit onze kwaliteitsmerken
en creëer samen met onze
ontwerpers uw droomkeuken...

De groene keuken

Het milieu krijgt een steeds prominentere rol in de huidige keukentrends. En dat niet alleen, ook in ons leven wordt aandacht voor het milieu steeds belangrijker. Consumenten gaan bewuster om met energie en kiezen steeds meer voor duurzame producten.

De nieuwste trend in de keuken is een eetbare tuin. Langzaamaan wennen we aan het idee dat alles wat van dichtbij komt gezonder, meer biologisch en verser is. Zodra u uw eigen kruiden in de keuken laat groeien, heeft u altijd verse producten die u toe kunt voegen aan uw huisgemaakte maaltijden. Daarnaast brengt het ook de keuken tot leven door de toevoeging van een beetje kleur, geur en smaak.

Een keuken is natuurlijk niet compleet zonder keukenapparatuur. Ook deze zijn steeds energiezuiniger en er zijn zelfs merken die groene labels uitgeven om de duurzaamheid en het maatschappelijk verantwoorde aspect te benadrukken. Zo is er al apparatuur ontwikkeld waarbij het water van de vaatwasser wordt gebruikt in de koelkast. Als dat geen verantwoorde keuken is!

woman-coffee