Kies uit onze kwaliteitsmerken
en creëer samen met onze
ontwerpers uw droomkeuken...

keukens in alle soorten en maten

Keukens zijn er in alle soorten en maten. Wat opvalt in de huidige maatschappij is dat open keukens een prominentere rol gaan spelen in het huis. Poggenpohl Den Bosch speelt daar al voor een langere tijd op in. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een keuken niet op zichzelf staat, maar betrokken moet worden bij de gehele woning.

De keuken is een belangrijke leefruimte in huis. Bij de keukentafel of de bar worden dagelijkse beslommeringen uitgewisseld en belangrijke onderwerpen besproken. Daarom wordt dit ook wel een ‘leefkeuken’ genoemd. Echt een keuken waarin geleefd kan én mag worden.

Een keuken is geen kant en klaar product maar bestaat uit vele verschillende componenten. Denk hierbij aan een werkblad, keukenkasten en keukenapparatuur. De inrichting van de keuken kan bij Poggenpohl Den Bosch volledig op uw woonstijl aanpassen. Op deze manier krijgt u eenheid in uw interieur en kunt u genieten van een complete woning.

Bij Poggenpohl Den Bosch wordt ruimte niet gezien als ‘iets om op te vullen’, maar ‘iets om te gebruiken’. Met ruimte kunnen wij spelen en dit zullen wij zeker inzetten bij de vervulling van uw woonwensen. Want wij helpen u graag bij het realiseren van een leefkeuken. Een keuken om te wonen, leven en koken. We zien u graag bij Poggenpohl Den Bosch!

blog-rene