Kies uit onze kwaliteitsmerken
en creëer samen met onze
ontwerpers uw droomkeuken...

Bij Poggenpohl Den Bosch begrijpen wij dat u alleen de beste kwaliteit wilt. Als u een keuken aanschaft is de mate van vakmanschap erg belangrijk. Bij Poggenpohl keukens wordt alles op maat gemaakt, van het keukenblad tot de keukenmeubelen. Door deze instelling is er geen ruimte of locatie waar een Poggepohl-keuken niet past. Voor werkbladen en oppervlakken kunnen klanten kiezen uit vele combinaties:

 

Ceramistone

Een keukenblad van ceramistone komt tegemoet aan de hoge eisen die u aan een keramiek keukenblad stelt. Het wordt vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen en is verkrijgbaar in vele kleuren en structuren.

ceramistone

Cosmostone

Natuurlijk kwarts vormt de basis voor deze machinaal vervaardigde steensoort. Een composiet keukenblad is innovatief en hoogwaardig materiaal dat al vele jaren succesvol is.

Graniet

Graniet, of liever gezegd natuursteen, wordt op verschillende plaatsen in de wereld gewonnen in een grote variatie aan granietsoorten. Het is hard en kras- en hittebestendig. Graniet geeft een levendige uitstraling aan de keuken en is onverwoestbaar.

Composiet

Composiet heeft zeer bijzondere eigenschappen qua sterkte, stijfheid, lichte gewicht, chemische resistentie en duurzaamheid. Het wordt in verschillende stappen gepolijst waardoor het een homogene laag met een egale kleur krijgt. Hierdoor wordt het intrekken van vloeistoffen, vetten of vocht zeer beperkt.

Massief hout

Een houten werkblad kan gemakkelijk op maat en in verschillende vormen worden gemaakt. U kunt het hout gebruiken om de huiselijkheid van de woonkamer terug te laten komen in de keuken. De warme en unieke uitstraling is een belangrijke reden om te kiezen voor een keukenblad van massief hout. Het vraagt wel meer onderhoud dan andere materialen.

relax

Hi Macs

Dit keukenblad wordt verwerkt uit acrylsteen. Het is porie- en naadloos waardoor het HI-MACS keukenblad een hoog hygiëne gehalte heeft. Hierdoor is het keukenblad gemakkelijk te onderhouden.

RVS

Een roestvrijstaal keukenblad geeft een professionele, strakke en moderne uitstraling. Het is hygiënisch en makkelijk in onderhoud.

Corian

De grootste troef van Corian is zonder twijfel de ontelbare ontwerpmogelijkheden. Het kan zonder voegen of sporen verwerkt worden en is dus naadloos. Corian is beschikbaar in talloze kleuren en laat zich versnijden, slijpen, polijsten, bewerken als hout, thermisch vormen et cetera.

Glas

Glazen keukenbladen worden gemaakt van industrieel gehard glas waardoor het stoot- en krasvast is. Werkbladen van glas zijn super hygiënisch en makkelijk schoon te maken. De glazen aanrechtbladen zijn verkrijgbaar in glanzend of mat/ geëtste oppervlakte.

Elk materiaal draagt op haar eigen manier bij aan de totale keuken en de Poggenpohl-ontwerpers, -bouwers en -monteurs zullen ervoor zorgen dat alles perfect past. De vakkundige inbreng van de interieurarchitecten van Poggenpohl Den Bosch zorgt ervoor dat u uw ruimte optimaal kunt gebruiken. U krijgt een stijlvolle keuken die volledig aan uw wensen en aan de inrichting van uw huis voldoet.