Kies uit onze kwaliteitsmerken
en creëer samen met onze
ontwerpers uw droomkeuken...

winia

Op elke opbergvraag heeft WINIA een passend antwoord en laat met (inloop)kasten, schuif- en vouwdeuren op maat een andere en bijzondere manier van opbergen zien. Uniek maatwerk is voor deze opbergspecialist de normale gang van zaken.
Ook voor lastige hoeken, schuine plafonds en lage zolderruimtes zijn er op maat gemaakte oplossingen. Met een enorme keuze aan deursystemen, kleuren en materialen zijn de inrichting- en opbergmogelijkheden onbegrensd en worden bijzondere accenten gezet in uw woonkamer, slaapkamer, (thuis)kantoor of (bij)keuken.

Met een kastwand op maat van WINIA kiest u voor vele jaren aan opbergplezier. Naast een ruime ervaring, kan WINIA tevens bogen op vakmanschap en service. Elke kastenwand wordt met zorg en precisie vervaardigd, zodat deze uiteindelijk tot op de millimeter nauwkeurig bij u thuis geplaatst kan worden voor een perfect eindresultaat. Voor de finishing touch heeft u bovendien een ruime keuze aan accessoires.
Garderobestangen met verlichting, stropdas- riemen- en schoenenrekken, zelfsluitende laden en garderobeliften zorgen voor nog meer opberggemak,  overzicht en ruimtebesparing.

Opbergen doet u samen met Winia!

winia