Kies uit onze kwaliteitsmerken
en creëer samen met onze
ontwerpers uw droomkeuken...

+Porsche Design Kitchen

Een revolutionair ontwerp is het resultaat van een gelijkwaardig partnerschap: Porsche Design en Poggenpohl. Deze samenwerking leidde tot de opzienbarende +Porsche Design Kitchen. Innovatief design en precisietechniek creëren een keuken met een unieke en blijvende aantrekkelijkheid. Vorm en functie smelten samen – tot een keuken die zijn functie uitdrukt in drama, helderheid en gratie.

Het Porsche Design-keukenontwerp heeft een opvallend kenmerk: het aluminium frame. Hij is bijna oneindig aanpasbaar door de sterke, simpele en strakke modulaire opbouw. Overal kunnen binnen het frame elementen worden geplaatst. Dit in tegenstelling tot de klassieke inbouwkeuken. Een soepel mechanisme zorgt ervoor dat het openen van laden soepel verloopt. Met een druk van een vingertop gaat de lade automatisch een stukje open en met een licht duwtje, sluit de lade weer vanzelf. De sluitcyclus wordt vertraagt door middel van een sluitmechanisme.

Het unieke Porsche Design uiterlijk wordt gedefinieerd door hoogwaardige materialen en een bijzondere afwerking. Metalen materialen zijn verzegeld met speciale geanodiseerde coatings in exclusieve kleurtinten, terwijl de houten oppervlakken hun textuur en nerf tonen. De hoogglans oppervlaktekleuren werken als een spiegel.