Kies uit onze kwaliteitsmerken
en creëer samen met onze
ontwerpers uw droomkeuken...

Stijlvol leven

Bij Poggenpohl Den Bosch worden koken, wonen en leven samengebracht in uw stijl. U heeft de touwtjes in handen en krijgt altijd een unieke keuken. Elke onder- of bovenkast en elk werkblad dat de Poggenpohl-fabriek in Herford (Duitsland) verlaat is speciaal afgestemd op de wensen van een klant. Al uw ideeën en wensen worden door ons meegenomen in het uiteindelijke ontwerp waardoor u een one of a kind keuken krijgt. De precieze afmetingen van uw woning worden opgenomen waardoor ieder onderdeel exact past. Op deze manier kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de beschikbare ruimte in uw woning. De Poggenpohl keuken straalt uw persoonlijkheid en smaak uit waarmee al uw wensen in vervulling gaan.

Design

Bij alle designkeukens van Poggenpohl Den Bosch is er oog voor detail. Voor Poggenpohl geldt; 'hoe nauwkeuriger men kijkt, hoe meer bewondering men krijgt'. Van een volmaakte afwerking tot een sterke en soepele bevestiging. Of u nu een aparte keuken, bijzondere keuken of gewoon een mooie keuken wilt, wij zorgen ervoor dat uw keuken op en top design is! Uw persoonlijke interieur stijl wordt doorgetrokken naar de keuken waardoor er een totale eenheid ontstaat. Van modern leven naar stijlvol wonen en uitgebreid koken in uw eigen Poggenpohl keuken. Zowel de setting van de (eet)tafels, stoelen en banken sluiten naadloos aan op het bijbehorende ontwerp vanuit Poggenpohl Den Bosch. Met alles wordt rekening gehouden!

Originaliteit

Bij Poggenpohl Den Bosch wordt altijd naar het samenspel tussen keuken en interieur gekeken. De barrière tussen de keuken en het woongedeelte wordt geminimaliseerd om zo een omgeving te creëren die uitnodigt. Met een Poggenpohl keuken is een keuken niet slechts een plek om te koken, het wordt een leefruimte. Ruimte wordt bij Poggenpohl Den Bosch gezien als iets om mee te spelen en niet om op te vullen met kasten. Zo zullen we altijd met originele oplossingen komen die speciaal voor u zijn bedacht. Zoals een origineel opbergsysteem met speciale ladesystemen en indelingen voor de keukenkasten die volledig op uw stijl en woonruimte zijn afgestemd. Samen met onze interieurdesigner kunt u zelf uw keuken vormgeven en ontwerpen. Met uw inbreng en onze expertise creëren we een keuken die alles overtreft!