Kies uit onze kwaliteitsmerken
en creëer samen met onze
ontwerpers uw droomkeuken...
Poggenpohl Den Bosch, dé plek waar u een keuken krijgt om mee te 'poggen'!

‘In de keukenshowroom kunt u terecht voor de beste designkeukens in Den Bosch en Brabant. Met merken als Poggenpohl, Goldreif by Poggenpohl  en op maat gemaakte kastenconcepten van Winia zal het u aan niets ontbreken. Alles wordt letterlijk uit de (keuken)kast gehaald om uw perfecte keuken samen te stellen.

Poggenpohl Den Bosch creëert de meest complete keukens in Brabant.’

keuken-sfeerEen keuken waar u prettig kunt koken en tegelijkertijd kunt communiceren met uw gasten. De keuken hoeft geen aparte ruimte meer te zijn in uw woning, maar wordt betrokken bij uw hele woonomgeving. Zo zorgt bijvoorbeeld een keuken met kookeiland al voor meer vrijheid doordat u meer ruimte krijgt. Schuif nog een paar barkrukken aan en uw keuken wordt een gezellige hotspot!

Als professionele Poggenpohl Store in de binnenstad van Den Bosch voorzien wij u van professioneel keukenadvies met behulp van onze professionele interieurarchitect. Door middel van ontwerptekeningen van uw huis vallen alle puzzelstukjes op hun plek. Met als resultaat; een keuken die past bij uw wensen, verwachtingen en persoonlijke stijl.

 

+Artesio
+Segmento
+Modo
+Porsche Design Kitchen