Binnenkijken in

Rosmalen

Grote leefkeuken in een spannende melange van kleuren en materialen

Deze grote leefkeuken is een prachtige combinatie van kleuren en materialen van het merk Poggenpohl. Het zwarte eiken fineer, het champagnekleurige aluminium en het indrukwekkende, gemarmerde keukenblad van composiet vormen samen een schitterende melange die continu spannend en levendig blijft.

Het middelpunt van de keuken is het machtige kookeiland. Het werkblad is gemaakt van geaderd composiet en heeft een stoere maar sierlijke uitstraling. Onder het werkblad bevinden zich volledig greeploze kasten en laden (aluminium champagne). Het werkblad loopt door in een ruim bargedeelte waar je ’s ochtends van je ontbijt en krant kunt genieten of de dag kunt afsluiten met een glas wijn.

De BORA Professional inductieplaat is qua design perfect op het kookeiland afgestemd. Zelfs de zwarte Quooker en spoelbak zijn zorgvuldig uitgekozen om bij het design te passen.

Ovens aan de zijkant
In de sfeervol uitgelichte nis aan de achterwand zien we het geaderde composiet van het werkblad terug. De bovenkant van de kastenwand is greeploos. De onderste kasten hebben strakke grepen voor het bedieningsgemak. Een leuke, speelse touch zijn de kasten aan de zijkant waarin de ovens (van V-ZUG) en de wijnklimaatkast van Liebherr zijn geplaatst.

Poggenpohl meubels
Aan beide zijden van het kookeiland zijn Poggenpohl-kasten ingebouwd. Aan de keukenzijde bevindt zich in het midden het Miele koffieapparaat. Daaronder vind je een warmhoudlade (ook van Miele) en daaronder weer een aparte vriezer. De kasten aan de kant van de eettafel zijn bekleed met eiken fineer om de rust in de zichtlijnen te bewaren. In de woonkamer zijn zelfs verschillende meubels van Poggenpohl te vinden. Zo is het wand-/televisiemeubel uitgevoerd in kiezelgrijze kleur.

© Poggenpohl Den Bosch | webdesign by BRANDRS