Binnenkijken in

Den Bosch

Efficiënte, fraaie keuken met veel schuine hoeken

Binnenkijken in een efficiënte en fraaie keuken in een uitdagende ruimte.

Wanneer je de uitdaging hebt om een praktische en fraaie keuken te ontwerpen in een ruimte met vele schuine hoeken, dan vraagt dit om creativiteit en praktisch inzicht. Rob heeft deze uitdaging op een geweldige manier opgepakt en de bewoners van dit huis in Den Bosch zijn zeer tevreden met het resultaat.

Uitdagende ruimte met veel schuine hoeken
Dankzij de vele schuine hoeken in deze keuken was het ontwerpen ervan een uitdaging. Maar Rob heeft dit op een hele creatieve en praktische manier opgelost. De keuken is ontworpen om efficiënt gebruik te maken van de gelimiteerde ruimte. Door het gebruik van ingebouwde apparatuur, zoals een Quooker en een ingebouwd koffiezetapparaat, wordt er minder ruimte gebruikt op het werkblad. Hierdoor is er meer ruimte over voor andere keukenbenodigdheden en wordt de ruimte zo efficiënt mogelijk benut.

Miele stoomoven
In deze keuken is er ook een Miele stoomoven te vinden. Een Miele stoomoven is niet alleen geschikt voor het bakken van taarten, lasagnes of pizza’s, maar ook voor het koken van aardappels, groente en rijst. Door het gebruik van stoom wordt de smaak van het eten veel beter bewaard. Denk hierbij aan grote stukken vlees die sappig blijven of stukken groenten die hun smaak niet verliezen aan het kookwater.

Het gebruik van een stoomoven is ook handig om gerechten op een gelijkmatige manier te ontdooien. Dit staat in contrast met het gebruik van een magnetron, waarbij de binnenkant van het voedsel niet goed ontdooit in vergelijking met de buitenkant. Het gebruik van een Miele stoomoven is eenvoudig dankzij de simpele knoppen en is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken.

Tevreden met de service van Poggenpohl Den Bosch
De bewoners van dit huis zijn erg tevreden met de service van Poggenpohl Den Bosch. Vanwege de vele schuine hoeken in deze keuken zijn ze speciaal naar Poggenpohl Den Bosch gegaan. Hun experts hebben deze uitdaging aangepakt en ervoor gezorgd dat het project tot een succesvol einde is gebracht. Nu hebben de bewoners een prachtige en efficiënte keuken waar ze elke dag van kunnen genieten.

© Poggenpohl Den Bosch | webdesign by BRANDRS