Binnenkijken in

Vught

Een strakke moderne keuken met functionele elementen.

Ontdek de moderne keuken in Vught met strakke en functionele elementen, zoals het granieten anticato werkblad, greeploze kastjes en verdekte stopcontacten.

Het gezin in Vught had een duidelijke wens: een strakke keuken met veel kastruimte. Ze wilden graag een keuken waarbij het werkblad niet te vol zou staan, zodat er voldoende ruimte overbleef om te koken. Het resultaat is een moderne keuken met een granieten anticato werkblad, verdekte stopcontacten en greeploze meubelen.

Contrasten
De moderne keuken in Vught is niet alleen functioneel en efficiënt, maar ook zeer stijlvol. Het granieten anticato werkblad geeft de keuken een natuurlijke en stoere uitstraling. Het van nature ruwe materiaal is glad gepolijst en onderhoudsarm. De greeploze meubelen zorgen juist weer voor een modern en strak uiterlijk. Om de strakke vormgeving van de keuken te waarborgen, zijn er verdekte stopcontacten onder het werkblad geplaatst. Voor alle keukenapparatuur zijn ruim voldoende stopcontacten aanwezig.

Ruimte
De keuken biedt meer dan genoeg werk- en opbergruimte dankzij de speciale koffiecorner en extra opbergruimte. Hierdoor blijft het werkblad vrij. Het totaalpakket van Poggenpohl Den Bosch – inclusief hun eigen interieurarchitect – zorgde ervoor dat de keuken perfect aansluit op de wensen van het Vughtse gezin en de gehele ruimte optimaal is benut. Met deze keuken heeft het gezin niet alleen een mooie eyecatcher in huis, maar ook een plek om heerlijk te koken en te genieten van de ruimte.

© Poggenpohl Den Bosch | webdesign by BRANDRS