Binnenkijken in

Baarn

Efficiënte open keuken

Dankzij de efficiënte en creatieve indeling van deze open keuken in Baarn wordt de ruimte optimaal benut.

De open keuken in Baarn is een fantastisch voorbeeld van hoe efficiënt en creatief ontwerp kan bijdragen aan maximale ruimtebenutting. De eigenaren wilden het meeste halen uit de beperkte ruimte in hun keuken en vroegen Poggenpohl Den Bosch om hulp. In plaats van een reguliere hoekopstelling ontwierp Poggenpohl een prachtige eiken kastenwand en een keukeneiland om ruimte te optimaliseren. De open keuken heeft bijna geen handgrepen en de lichtarmaturen aan de muur en boven het eiland maken het geheel compleet.

Creatieve indeling van de ruimte
Door te kiezen voor een keukeneiland in plaats van een hoekopstelling, wordt de ruimte op een heel andere manier benut. Een hoekopstelling zou in deze ruimte een grote ruimte in het midden ongebruikt laten. Met het eiland is er meer werk- en opslagruimte voor de eigenaren. De eettafel staat dwars op het eiland en nodigt uit tot interactie tussen de mensen in de keuken en de rest van het huis. De open keuken biedt niet alleen warmte en intimiteit, maar integreert ook naadloos in het totale ontwerp van het huis.

Bora Professional 
De wijnklimaatkast is een echte blikvanger in de keuken en heeft een prominente plaats gekregen. Dit is een fantastische toevoeging voor wijnliefhebbers die hun favoriete wijnen graag bij de hand willen hebben. Daarnaast is er ook een Bora Professional kooksysteem aanwezig in de keuken, met grotere zones die aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Hierdoor is er meer ruimte voor bijvoorbeeld een teppanyaki of een grote vispan.

Kortom, het ontwerp van de open keuken in Baarn is innovatief en past perfect bij de wensen van de eigenaren. Dankzij de optimale benutting van de ruimte en de vele handige functies is het een mooi voorbeeld van hoe doordacht creatief ontwerp een huis kan opvrolijken en verbeteren.

© Poggenpohl Den Bosch | webdesign by BRANDRS