Binnenkijken bij

Ger en Trees

Binnenkijken bij Ger en Trees: een moderne keuken die rust geeft

Het begon allemaal met een kapotte koelkast. Ger en Trees woonden op dat moment al bijna 23 jaar in hun appartement en zagen dit als het startpunt voor een verbouwing. Hieronder vertelt Ger meer over de keuzes die ze hebben gemaakt en hun ervaring met Poggenpohl Den Bosch.

Op weg naar Poggenpohl

Na een aanbeveling van een collega, besloten Ger en Trees een bezoek te brengen aan Poggenpohl Den Bosch. Daar werden ze ontvangen door Rob van Berkel, die hen hielp met zijn deskundig advies en praktische inzichten. “Het was allemaal erg vrijblijvend en hij had zeer goed inzicht in onze situatie.”, vertelt Ger. “Dat gaf ons de doorslag om verder te gaan met Poggenpohl.”

Hulp bij het hele project.

“Als we de keuken goed wilden inrichten, dan moesten we aardig veel extra moeten verbouwen”, vervolgt Ger. “Daar zagen wij enorm tegenop. Rob heeft ons toen geadviseerd bij het vinden van een aannemer. Daarnaast heeft hij de complete verbouwing begeleid, inclusief het inrichten van het appartement en het kiezen van de meubels en materialen.“

Van drukte naar rust

“Het grote verschil met onze vorige keuken is dat het nu heel rustig is. Alle accessoires zijn netjes weggewerkt en je ziet de koelkast bijvoorbeeld niet meer. Het is een stuk strakker en stijlvoller ingericht op deze manier. We hebben een groot kookeiland met een lang werkblad en een nisje waar je gemakkelijk een hapje en een wijntje kunt klaarzetten voor de gasten.

Slimme inrichting

“De adviezen waren hartstikke goed. Zo hebben we bijvoorbeeld op basis van het advies een hele handige kookplaat met afzuiging en een stoomoven gekozen. Daar zijn we erg blij mee. De logistiek in de keuken is nu ook een stuk beter dan het ooit was. Alles zit op de juiste plek. In de vorige keukens moest Trees bij wijze van spreken echt kilometers maken tijdens het koken. Nu is alles binnen handbereik.”

Genieten van de gezelligheid

“Als er gasten over de vloer komen dan staan we vaak gezellig samen rondom het kookeiland”, sluit Ger af. “Trees maakt dan bijvoorbeeld wat heerlijks te eten en dan staan we toch gezellig bij elkaar. Dat is ideaal aan het kookeiland. Het is een heel traject geweest maar het is wel ontzettend mooi geworden. Wij genieten er echt elke dag van!”

© Poggenpohl Den Bosch | webdesign by BRANDRS