Binnenkijken bij

Yonne en Robbert

Functionaliteit en esthetiek versmelten in moderne keuken

Strakke lijnen en warme kleuren karakteriseren de moderne keuken van Poggenpohl in de nieuwe woning van Yonne en Robberrt. Met zijn ingetogen, stijlvolle uitvoering en al zijn gebruiksgemak is de keuken een heerlijke plek in huis geworden.

Yonne en Robbert lieten deze woning in eigen beheer bouwen. De houten elementen die we binnen zien, zien we ook aan de buitenkant terug. De nieuwe keuken moest wel eigentijds zijn, maar moest tevens dezelfde sfeervolle, gezellige uitstraling meekrijgen. ‘We hadden al jaren in ons hoofd dat we heel graag een Poggenpohl keuken wilden’, vertelt Yonne. ‘We zijn naar Poggenpohl Den Bosch gegaan vanwege de goede reviews en omdat vrienden van ons er een mooie keuken hadden gekocht en daar erg tevreden over waren. Het was dus onze eerste keuze en na de eerste ontmoeting met René hebben we ook niet verder gezocht.’

Roestkleurig werkblad

In de Bossche keukenwinkel vonden ze de blauwgroene tint die kleur brengt in huis, maar wel mooi aansluit bij de natuurlijke uitstraling van de woning zelf. De combinatie van het roestkleurige blad met het gebroken wit van de fronten in het kookeiland is een eyecatcher op zich – vooral doordat het blad doorloopt over de zijkanten van het eiland. Een subtiel detail vormen de zwarte greepjes. Ook het speelse koffienisje in de indrukwekkend hoge kastenwand brengt extra leven in het totale plaatje.

Stoomoven BORA

‘Wij hebben ons door René Hoffmann laten adviseren in onze keuze voor de keukenapparatuur. Hij tipte ons om, naast de BORA kookplaat, ook te wachten op de nieuwste stoomoven van BORA. We hebben daar een warmhoudlade bij genomen en we zijn er heel blij mee.’ De grote koelkast en de wijnklimaatkast zijn van Miele. De afwasmachine van V-Zug is zeer fijn in het gebruik, omdat je niet hoeft te bukken om hem uit te ruimen.

Functionaliteit en esthetiek zijn perfect verenigd in deze moderne keuken en de setting – het verre uitzicht, het binnenvallende licht, het hele interieur – maakt het totaalbeeld helemaal af.

© Poggenpohl Den Bosch | webdesign by BRANDRS